• Contact Me

  • Arsip

  • Kategori

  • Juni 2009
    S S R K J S M
        Jul »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Masukkan alamat surel Anda untuk berlangganan blog ini dan menerima pemberitahuan tulisan-tulisan baru melalui surel.

    Bergabunglah dengan 5 pengikut lainnya

  • Meta


  • Your Visitor...

    cialis generic
    100000

    free counters



Cirine wong seko entute


~ Wong sing ORA JUJUR
Wong sing nek ngentut terus nyalahke wong liyo.
~ Wong GOBLOG
Wong sing ngempet ngentut sampai jam-2-an.
~ Wong sing JEMBAR WAWASAN’E
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.
~ Wong sing SENGSORO
Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut.
~ Wong sing MISTERIUS
Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti.
~ Wong sing GUGUPAN
Wong sing ujug-2 nyetop entute nek pas lagi ngentut.
~ Wong sing PERCOYO DIRI (PD)
Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi.
~ Wong sing KEJEM (SADIS)
Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone.
~ Wong sing ISINAN
Wong sing nek ngentut terus ke’isinan dhewe.
~ Wong sing STRATEGIS
Wong sing nek ngentut ning ngarep’e wong lio iso nylamurke entut’e nganti wong lio ora kepikiran maneh.
~ Wong sing BODHO
Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-2 dienggo ngganti entute sing metu.
~ Wong sing GEMI
Wong sing nek ngentut metune diatur sethithik-2.
~ Wong sing SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe.
~ Wong sing RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.
~ Wong sing ORA RAMAH
Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-2.
~ Wong sing KE-KANAK-2-AN
Wong sing senenge ngentut nang njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-2.
~ Wong sing ATLETIS
Wong sing nek ngentut karo ngeden.
~ Wong JUJUR
Wong sing ngakoni nek awak’e bar ngentut.
~ Wong PINTER
Wong sing iso niteni ambune entut wong lione.
~ Wong SIAL
Wong sing dientuti terus karo wong lio.
~ Wong sing KURANG KONTROL DIRI
Wong sing nek ngentut mesthi katutan ampase.
~ Wong sing ORA IKHLAS
Nggak mambu entute dewe wong liya sing mambu muring- 2.
~ Wong sing GEMI
Wong sing menowo ngentut metune swara entut di-endat-2 dadi ping 7.
~ Wong sing SOK AMAL
Wong sing menowo ngentut metune dibrolno sak ampase.
~ Wong RA NGGENAH
Angger ngentut silite ditempeli terompet ben samsaya banter swarane.
~ Wong RA UMUM
Yen ngentut dilagokake.
~ Wong PENSIUNAN PRAJURIT
Yen ngentut di-penggak-2 kareben swarane kadya unining bedil.
~ Wong RA SABARAN
Wis ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu.
~ Wong SOLO / YOGYA (mohon maaf untuk yang sering ke Solo !)
Entute aluun banget dawa lan sajak ndandang gulo.
~ Wong RADUWE GAWEAN
Ndiskusekake soal entut (kayata sing maca).
Tambahan :
Wong GENDHENG : Wong sing ngamati ciri-2-ne wong liya saka carane ngentut !

Sumber : ketawa.com

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: